Kısa açıklama
Sınavlarla boğuşan ve bu sene önemli bir sınava girecek olan Oyun Eleştirmeni bir arkadaşınız./OYUNELESTİRMENİ.BLOGSPOT.COM
Tanıtım
Merhaba Ben Cem Mustafa Selçuk !
Anlayacağınız Oyunları eleştirmeyi oynamayı seven bir arkadaşınızım.

Bu Yıl beni çok aktif göremeyecek olsanızda[önemli bir sınava çalışıyor olacağım] Bunlar



youtube.com/tvoyunelestirmeni
Hayatta övündüğünüz şeyler
Örnekler: Liseden sağ salim mezun oldum, 3 çocuğum var vs.

5 Eylül 2014 Cuma

İnfamous First Light İnceleme

İnfamous Second Son gerçekten oyuncuları tatmin edecek güzel bir oyun oldu. Ama İnfamous durmuyor. Bu seferde İnfamous Second Son un ek paketini çıkardılar "İnfamous First Light". İsmi gibi ilgi çekici bir oyun. Bu sefer İnfamous Secon Son' daki Delsin isimli genci değil onun arkadaşı olan Fetch'i oynuyoruz. İnfamous Secon Son 'dan bildiğiniz gibi bu kız bir uyuşturucu manyağı. Hatta uyuşturucu yüzünden ağabeyini öldürmüştü. Ağabeyi kim mi? Brent kardeşini hep korumaya çalışan ve kardeşini çok seven bir ağabey. Aslında bu oyun Delsin'ın daha duman gücünü kazanmadan öncesini anlatıyor ve bu yüzdende hikayede Delsin görünmüyor. Bu oyunda kafanızı çok karıştıracak bir sürü olayla karşılaşıyorsunuz. Hikayede sanki baş düşmanımız Augustine bize çok yardım ediyor. Bize güçlerimizi öğrenmemizi sağlıyor ve buda çok işimize yarar. Aslında oyunda baş düşmana Augustine diyemeyiz, yan düşman rolünü oynuyor. Baş düşman kim mi? Tabikide uyuşturu satanların başkanı Shane.  Oyunda Shane'nin yardımcısı olsada ondan nefret eden ve bize yardım eden biri var yani Jenny. Şimdi kafanız karışmış olabilir. bu yüzden oyundaki karakterleri bir kez tekrar edelim.
-Fetch
-Brent
-Augustine
-Shane
-Jenny

Oyun tabikide İnfamous Second Son değil buna görede yeni bir menüye ihtiyacı var. Bunu tabikide düşünmüşler ve yeni bir menüye sahip olmuş oluyoruz.

(Puanlar 10 üzerinden değerlendirilmektedir.)
Hikayeyi İnfamous Second Son'lan birleştirince hatalar olduğu için hikayeye puanımız : 9

Grafikler tabikide harika olduğu için grafiklere puanımız : 10

Oynananış bakımından puanımız : 9

Türkçe seslendirmelere puanımız : 10

Evet bu incelememizinde sonuna geldik. Umarım beğenmişsinizdir. Teşekkürler
Yapımcı : Emirhan

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder