Kısa açıklama
Sınavlarla boğuşan ve bu sene önemli bir sınava girecek olan Oyun Eleştirmeni bir arkadaşınız./OYUNELESTİRMENİ.BLOGSPOT.COM
Tanıtım
Merhaba Ben Cem Mustafa Selçuk !
Anlayacağınız Oyunları eleştirmeyi oynamayı seven bir arkadaşınızım.

Bu Yıl beni çok aktif göremeyecek olsanızda[önemli bir sınava çalışıyor olacağım] Bunlar



youtube.com/tvoyunelestirmeni
Hayatta övündüğünüz şeyler
Örnekler: Liseden sağ salim mezun oldum, 3 çocuğum var vs.

28 Haziran 2014 Cumartesi

NİSSAN GRAN TURİSMO GERÇEK OLDU!

nissan-concept-2020-vision-gt-270614
Nissan Birleşik Krallık’ta düzenlenen Goodwood Hız Festivali kapsamında çok özel bir modeli görücüye çıkardı. Şirket Gran Turismo 6 için hazırladığı Nissan Concept 2020 Vision GT’nin tam ölçekli modelini festivalde tanıttı. Bir konsept olarak hazırlanan otomobil, yakında üreticilerin gelecekteki modellerini öncelikle oyunlarda indirilebilir içerik olarak sunabileceklerini gösteriyor. Nissan Concept 2020 Vision GT temmuz ayından itibaren Gran Turismo 6 oyuncuları tarafından indirilebilecek.

Concept 2020 Vision GT, Nissan Design Avrupa’nın tasarım direktörü Taisuke Nakamura’nın yönettiği ekip tarafından hazırlandı. Nakamura bir oyun için tasarım yapmanın herhangi bir sınırlamanın olmadığı yeni bir meydan okuma olduğunu dile getirdi. Nakamura Avrupa’daki ekip otomobilin estetiğinin oyun içi performansta doğru biçimde yansıtılması için Japonya’daki mühendislerle işbirliği yaptığını sözlerine ekledi.
Kaynak: Teknoblog

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder