Kısa açıklama
Sınavlarla boğuşan ve bu sene önemli bir sınava girecek olan Oyun Eleştirmeni bir arkadaşınız./OYUNELESTİRMENİ.BLOGSPOT.COM
Tanıtım
Merhaba Ben Cem Mustafa Selçuk !
Anlayacağınız Oyunları eleştirmeyi oynamayı seven bir arkadaşınızım.

Bu Yıl beni çok aktif göremeyecek olsanızda[önemli bir sınava çalışıyor olacağım] Bunlar



youtube.com/tvoyunelestirmeni
Hayatta övündüğünüz şeyler
Örnekler: Liseden sağ salim mezun oldum, 3 çocuğum var vs.

9 Eylül 2014 Salı

APPLE'IN BUGÜNKÜ (9 EYLÜL) ÖZEL ETKİNLİĞİ CANLI OLARAK YAYINLANACAK!!

Apple, yeni iPhone’un tanıtılacağı özel etkinliği canlı yayınlayacağını duyurdu. Web sitesine eklediği özel bir sayfa ile etkinliğe geri sayım başlatan Apple, ilk defa böyle bir etkinlik için özel bir sayfa yaratmış oldu.

sihirli elma 9 eylul etkinlik canli yayin 2 Appleın 9 Eylüldeki özel etkinliği canlı olarak yayınlanacak

Önceki sene WWDC 2013’ü ve 2013’teki iPad etkinliğini canlı video yayını ile paylaşan Apple, iPhone 5s’i tanıttığı etkinliği canlı olarak yayınlamamıştı. Bu sene ise Apple hem davetiyeleri normalden daha önce gönderdi, hem de etkinliği canlı yayınlayacağını da çok önceden bize haber vermiş oldu.

sihirli elma 9 eylul etkinlik canli yayin 1 1 Appleın 9 Eylüldeki özel etkinliği canlı olarak yayınlanacak

 

Bu sayfanın altında yer alan “Add to your calendar” kısmına tıklayarak siz de takviminize etkinliği ekleyebilir ve unutmamış olursunuz. :) Hatta Apple bu etkinliğe özel sayfayı hazırlayıp yayına almakla kalmadı, aynı zamanda Tim Cook da Twitter’da bu sayfayı paylaştı.

Bu arada muhtemelen 8-9 Eylül gibi etkinliğin Apple TV üzerinden de izlenebileceği bir kanalaçılacaktır. Geçtiğimiz senelerde Apple bu kanalı hep son gün açıyordu.

Artık son 4 güne girdik, ve heyecan gittikçe artıyor. Apple da ısrarla paylaştıkları ve söyledikleriyleetkinlik üzerindeki heyecanı arttırıyor.

Live video from our special event will be right here. And so will a whole lot more.

(Özel etkinliğimizin canlı videosu burada olacak. Ve çok daha fazlası da.)

Merak ediyorum, acaba bu etkinliği aynı anda kaç kişi izleyecek? TV kanalları ile karşılaştırsak nasıl bir resim çıkardı acaba ortaya?

Güncelleme:

Heyecan her geçen saat artıyor, saatler geçtikçe yerimizde duramaz oluyoruz. Apple.com sayfası artık bu etkinliğin canlı yayın sayfasına yönlendiriliyor.

apple com 9 september 2014 Appleın 9 Eylüldeki özel etkinliği canlı olarak yayınlanacak

Apple’ın en son ne zaman böyle bir şeyi, yani dikkat çekmek için anasayfasını ziyaret edenleri otomatik olarak başka bir sayfaya yönlendirdiğini biliyor musunuz? 2007′deki iPhone lansmanı öncesinde… :)

Apple’ın 2007′deki anasayfası aşağıdaki gibiydi:

apple com 2007 iphone Appleın 9 Eylüldeki özel etkinliği canlı olarak yayınlanacak

Kaynak: SihirliElma

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder