Kısa açıklama
Sınavlarla boğuşan ve bu sene önemli bir sınava girecek olan Oyun Eleştirmeni bir arkadaşınız./OYUNELESTİRMENİ.BLOGSPOT.COM
Tanıtım
Merhaba Ben Cem Mustafa Selçuk !
Anlayacağınız Oyunları eleştirmeyi oynamayı seven bir arkadaşınızım.

Bu Yıl beni çok aktif göremeyecek olsanızda[önemli bir sınava çalışıyor olacağım] Bunlar



youtube.com/tvoyunelestirmeni
Hayatta övündüğünüz şeyler
Örnekler: Liseden sağ salim mezun oldum, 3 çocuğum var vs.

6 Ağustos 2014 Çarşamba

LORDS OF THE FALLEN

Lords of the Fallen Ön İnceleme (Video)

Oyuncunun hem taktik zekasını, hem de reflekslerini sonuna kadar zorlayan "rogue" oyun furyası, Dark Souls ile birlikte büyük ölçekli yapımlara da geri döndü. From Software'in oyun dünyasına hediyesi olan bu tür, temelde açık dünya oynanışı, devasa yapılar, birbirine birleşik haritalar ve en önemlisi, en basit düşmanın bile sizi zorlayacağı gerçekçi bir dövüş mekaniği içeriyor.

Oyun severlerin Souls serisine gösterdiği muazzam ilgiye kayıtsız kalamayan geliştiriciler de kendi Dark Souls'larını hazırlamakla meşgul görünüyor. Square Enix tarafından Avrupa dağıtımı gerçekleştirilecek olan ve hem PS4, hem Xbox One hem de PC için piyasaya sürülecek Lords of the Fallen, içinde bolca Dark Souls, biraz Legend of Zelda, biraz da DarkSidersbarındırıyor.

Lords of the Fallen galerisi için tıklayın:

14-08/05/lordsoffallen-2.jpg 

Hepsinden 200 gram

Şu ana kadar yayınlanan oynanış videolarından ve makalelerden edindiğimiz izlenim ise, bunun hiç de kötü bir şey olmadığı yönünde. Anlattığı hikaye ve özellikle yeni nesilde cayır cayır parlayan grafikleriyle fark yaratacağını tahmin ettiğimiz Lords of the Fallen'ı, daha önce The Witcher ve The Witcher 2'nin yapımcılığını üstlenen eski CD Projekt RED çalışanı Tomasz Gop'ın başında bulunduğu bir ekip geliştiriyor desek, ilginizi daha fazla çekebilir.

Dark Souls serisinin en çok eleştirilen yönlerinden karmaşık menülerini ve karakter gelişim sistemini değiştirerek, DarkSiders benzeri kolay anlaşılır bir arayüze geçmiş olan Lords of the Fallen'ın çıkması için 31 Ekim'i merakla bekliyoruz.

Video:

http://youtu.be/oBegoBwreMk

Kaynak: ShiftDelete

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder