Kısa açıklama
Sınavlarla boğuşan ve bu sene önemli bir sınava girecek olan Oyun Eleştirmeni bir arkadaşınız./OYUNELESTİRMENİ.BLOGSPOT.COM
Tanıtım
Merhaba Ben Cem Mustafa Selçuk !
Anlayacağınız Oyunları eleştirmeyi oynamayı seven bir arkadaşınızım.

Bu Yıl beni çok aktif göremeyecek olsanızda[önemli bir sınava çalışıyor olacağım] Bunlar



youtube.com/tvoyunelestirmeni
Hayatta övündüğünüz şeyler
Örnekler: Liseden sağ salim mezun oldum, 3 çocuğum var vs.

4 Nisan 2016 Pazartesi

VR Gözlüğü Uygun Fiyata Nereden Alınır?

Aranılan özelliklerdeki sanal gerçeklik gözlüklerini bulmak artık çok kolay. Uygun fiyata sanal gerçeklik gözlüğü satın almak için haberimizde göz atın.

04.04.2016 / 16:31VR Gözlüğü Uygun Fiyata Nereden Alınır?
Sanal gerçeklik gözlükleri fiyatları ile ilk etapta herkese hitap etmede biraz zorlanmıştı. Ancak VR'ın yaygınlaşmasından sonra fiyatlarda ciddi bir düşüş yaşandı. Peki, sanal gerçeklik gözlüğü en uygun fiyata nereden alınır?
Bilio.com, son zamanların en büyük teknolojik ürünlerinden biri olan sanal gerçeklik gözlükleri için fiyat ve ürün karşılaştırması yaparak, kullanıcıların kendilerine en uygun ürünü seçmesine yardımcı oluyor.

Oculus Rift özellikleri

Sanal gözlük çılgınlığını başlatan marka olan Oculus Riftbilgisayarın DVI ve USB girişlerine takılıyor ve kullanıcının kafa hareketlerini takip ederek stereo ekranı üzerinde 3D görüntü sağlıyor.
110 derecelik görüş açısı sunan Oculus Rift’in ekran çözünürlüğü 2160 x 1200, ekran yenileme hızı ise 90 Hz. 470 gram ağırlığındaki cihaz 3D görüntülemeye uygun ve PC üzerinde kullanılabiliyor.

Sony PlayStation VR özellikleri

Ekim 2016’da piyasaya sunulması planlanan Sony PlayStation VR sanal gözlük 120 Hz’lik ekran yenileme hızıyla rakipleri arasından sıyrılıyor ve 120fps’lik oyun oynamanın artık bir hayal olmaktan çıkacağını müjdeliyor.
1920x1080 ekran çözünürlüğü ve 100 derecelik görüş açısı sulan Sony PlayStation VR’ın ağırlığı ise 610 gram. 3D görüntüleme özelliği de sunan cihaz PlayStation 4 üzerinde kullanılabilecek.

HTC Vive özellikleri

HTC tarafından 2015 nisan ayında piyasaya sürülmesi beklenen HTC Vive, PC’ler ve Valve'ın Mammoth oyun ekosistemlerinde kullanılabilecek. 360 derece baş takip özelliği sunan HTC Vive’ın ekran yenileme hızı 90 Hz, çözünürlüğü 2160 x 1200, görüş alanı ise 110 derece.
PC üzerinde kullanılabilen 555 gram ağırlığındaki cihazın 3D görüş özelliği bulunmuyor.

Samsung Gear VR2 özellikleri

Teknoloji devi Samsung’un, Oculus ile birlikte geliştirdiği sanal gerçeklik başlığı Gear VR2’de işlemci ve ekran olarak Samsung Galaxy telefonlar kullanılıyor.
96 derecelik görüş açısı sunan Gear VR2’nin ekran çözünürlüğü 2560x1440, ekran yenileme hızı ise 60 Hz. 420 gram ağırlığındaki cihaz 3D görüntülemeye uygun ve cep telefonu üzerinde kullanılabiliyor.

ALINTIDIR:http://shiftdelete.net/sanal-gerceklik-gozlugu-uygun-fiyata-nereden-alinir-70225

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder