Kısa açıklama
Sınavlarla boğuşan ve bu sene önemli bir sınava girecek olan Oyun Eleştirmeni bir arkadaşınız./OYUNELESTİRMENİ.BLOGSPOT.COM
Tanıtım
Merhaba Ben Cem Mustafa Selçuk !
Anlayacağınız Oyunları eleştirmeyi oynamayı seven bir arkadaşınızım.

Bu Yıl beni çok aktif göremeyecek olsanızda[önemli bir sınava çalışıyor olacağım] Bunlar



youtube.com/tvoyunelestirmeni
Hayatta övündüğünüz şeyler
Örnekler: Liseden sağ salim mezun oldum, 3 çocuğum var vs.

14 Aralık 2015 Pazartesi

Windows 10'u virüslerden nasıl korumalısınız?

Windows 10'lu bilgisayarınızı virüslerden nasıl korumalısınız? Cevap, bu yazımızda...
Windows 10, içerdiği güvenlik geliştirmeleri ve güvenlik araçlarısayesinde oldukça güvenli bir işletim sistemi. Bu yüzden Windows 10'lu cihazınıza virüs bulaşma ihtimali, eskisinden daha düşük. Ancak daha iyi bir koruma için ücretsiz araçlardan da faydalanabilirsiniz. En önemli konulardan bir tanesi, internette bazı kurallara uyarak kendinizi riskten uzak tutmanız.
Güvenli bir bilgisayar ve web deneyimi için aşağıda saydığımız 9 maddeye dikkat etmeniz yeterli olacak.

1. Windows Defender

Windows 10 ile yüklü olarak gelen Windows Defender, varsayılan olarak arka planda çalışıyor ve siz farkında olmadan sizi koruyor. Windows 7'den yükselttiyseniz, Windows Defender'ı Microsoft Security Essentials'ın yeni bir sürümü olarak düşünebilirsiniz.

2. Virüslere karşı tarayın

Windows Defender, sisteminizi güvende tutmak için arka planda gerekenleri yapıyor. Ancak PC'nizde zararlı yazılım olduğundan şüpheleniyorsanız, arama kutusuna Windows Defender yazın ve Enter'a basın.
Şimdi "Hızlı" seçeneğine tıklayın ve "Şimdi tara" üzerine tıklayarak dosyalarınızı ve klasörlerinizi taratın. Daha derin bir tarama için "Tam" seçeneğini kullanın.

3. Taramayı özelleştirin

Windows Defender'ın neleri tarayacağını kontrol etmek istiyorsanız, "Özel" seçeneğine tıklayın ve "Şimdi tara" düğmesine tıklayın. Karşınıza taramak istediğiniz sabit diskleri seçmenizi sağlayacak bir pencere gelecek.
Bu pencerede taramak istediğiniz diskleri ve "+" sembolüne tıklayarak klasörleri seçebilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder