Kısa açıklama
Sınavlarla boğuşan ve bu sene önemli bir sınava girecek olan Oyun Eleştirmeni bir arkadaşınız./OYUNELESTİRMENİ.BLOGSPOT.COM
Tanıtım
Merhaba Ben Cem Mustafa Selçuk !
Anlayacağınız Oyunları eleştirmeyi oynamayı seven bir arkadaşınızım.

Bu Yıl beni çok aktif göremeyecek olsanızda[önemli bir sınava çalışıyor olacağım] Bunlar



youtube.com/tvoyunelestirmeni
Hayatta övündüğünüz şeyler
Örnekler: Liseden sağ salim mezun oldum, 3 çocuğum var vs.

16 Ekim 2015 Cuma

Pro Evolution Soccer 2016 İNCELEME


ALINTIDIR CHİP ONLİNE




Konami, PES 2016 ile birlikte yıllardır ilk kez geri vitesten vazgeçerek ileriye doğru gaza basıyor!


Uzun yılardır devam eden çatışma, bu yıl da tüm hızıyla devam ediyor. Bildiğiniz üzere konu futbol olduğu zaman CHIP Online ekibi olarak en az diğer oyuncular kadar heyecanlanıyoruz. Hemen hepimiz o ya da bu şekilde futbol ile alakalı ve yeni futbol oyunları üretildiği zaman anında kendimizi karşılarında buluyoruz. Anlayacağınız biz bu oyunları seviyoruz. Fakat bir yanda PES, bir yanda FIFA olunca bizlerin de aklı sürekli karışıyor ve her yıl yeniden "Acaba bu sefer hangisi daha iyi?" sorusunu sormadan edemiyoruz. Bildiğiniz üzere FIFA serisi 2003 yılında bir anda kendisini geliştirmekten resmen vazgeçti. 2010 yılına kadar bu tutumunu devam ettiren seri, FIFA 2011 ile kelimenin tam anlamıyla kendisini baştan yarattı. Benzeri tarihlerdeyse PES cephesinde tam tersi bir ilerleyiş gözlemlendi. 2000'li yıllara damgasını vuran PES, 2010'lara geldiğimizde geri viteste ilerlemeye başladı. Son dört yıla baktığımızda FIFA'nın açık ara PES'i solladığını görüyoruz. Her ne kadar PES'in büyük bir hayran kitlesi olsa da günümüzdeki satış rakamları ve oyuncu sayıları her şeyi gözler önüne sermeye yetiyor. Peki, 2016 yılı PES için ne şekilde cereyan ediyor?
PES'in geçmiş yıllarda birbirinden farklı pek çok sorunu bulunuyordu; bunların en başında lisanslar geliyor. Birçok oyuncu için lisans bir şey ifade etmiyor; bu duruma biz de katılıyoruz. Mühim olan oyunun kalitesi ve oyuncuya sunduğu üst seviye deneyim. Fakat gelinen noktada oyunun kalitesinin düşmesi, artık lisans sorununu daha da belirgin bir hale getiriyor. Aradan yıllar geçmesine rağmen PES cephesinde halen garip isimli adamları kontrol ediyor, fantastik yüz modellemeleri ile karşılaşıyoruz. Eski oyuncular belki bu konudan rahatsız olmayabilir ama yeni yeni oyunlarla tanışan ya da futbol oyunlarına yeni başlayanlar için bu durumun büyük bir sorun olduğunu da unutmamak gerekiyor.


CHİP ONLİNE'DAN ALINTIDIR. http://www.chip.com.tr/haber/pro-evolution-soccer-2016-inceleme_58667.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder