Kısa açıklama
Sınavlarla boğuşan ve bu sene önemli bir sınava girecek olan Oyun Eleştirmeni bir arkadaşınız./OYUNELESTİRMENİ.BLOGSPOT.COM
Tanıtım
Merhaba Ben Cem Mustafa Selçuk !
Anlayacağınız Oyunları eleştirmeyi oynamayı seven bir arkadaşınızım.

Bu Yıl beni çok aktif göremeyecek olsanızda[önemli bir sınava çalışıyor olacağım] Bunlar



youtube.com/tvoyunelestirmeni
Hayatta övündüğünüz şeyler
Örnekler: Liseden sağ salim mezun oldum, 3 çocuğum var vs.

18 Temmuz 2014 Cuma

Oyun Eleştiri Dosyası: 4 Forza Motorsport 5

Forza 5 Xbox'un sevilen oyunu Microsoft Studios tarafından dağıtılıp Turn 10 Studios tarafından geliştirilmiştir. Oyun Tüm serileriyle dikkatleri kendi üzerine çekmeyi hedeflemiştir bunu başaracak yapımlara sahip olan seri ise 3-4 . oyuna kadar Grand Tourismo 4-5, Burnout Dominatör-Paradise  ve Need For Speed serisinin gerisinde kalmıştır.


Ama bu oyun ise Need For Speed'in bekleneni verememesi ve Burnout Serisinin son oyununu çıkarmasından uzun zaman geçtiği için öne çıkmış ve Gt6[Grand Tourismo] ile yarışmıştır.2 exclisuve oyunun mücadelesi olmuştur ki bunun önemi Gt6'nın Ps tarihinin en çok satan 3 oyunundan 1'i olmasıdır.


Oyun Genel olarak Arabalara özen göstermiştir.[Markalar ve Sayre],oyun güzel bir içerik sunuyor kullanması zevkli güzel oyun modları ile oyuncunun dikkatini çekiyor.

İçerik:10/8,5


Oyunda Araba kullanması cidden zevkli ve en küçük detaya bile yer verilmiş seyircilerin yüzleri bayrak sponsorlar hatta gemilerin içleri bile, tek kötü yanı ise özgür olamamız yani Suya düşme ve sayre özellikler ayrıca arabaların altına özen gösterilmemiş ancak araba hasarları göz kamaştırıyor ve umut vaad ediyor.

Oynanabilirlik ve Gerçekçilik: 10/9,0


Oyunun tek kötü yanı ise paralı içeriği para verip sizi geçebilen oyuncular sayesinde yetenek değil para konuşuyor ve buda güzel olmuyor.

Yetenek ve Paralı içerik: 10/7,0


GENEL DEĞERLENDİRME: 10/8,8

Yani Sonuç olarak NFS Rivals'ı geride bırakan oyun ama dediğimiz gibi oyunun iyi olması rakiplerinin güçsüzlüğü.

BİR SONRAKİ İNCELEMEDE GÖRÜŞÜRÜZ.

Cem Mustafa Selçuk.

Edit:Oyunu Üreten Turn 10 studiosunun adı wikipedia.com'dan bulunmuştur.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder