Kısa açıklama
Sınavlarla boğuşan ve bu sene önemli bir sınava girecek olan Oyun Eleştirmeni bir arkadaşınız./OYUNELESTİRMENİ.BLOGSPOT.COM
Tanıtım
Merhaba Ben Cem Mustafa Selçuk !
Anlayacağınız Oyunları eleştirmeyi oynamayı seven bir arkadaşınızım.

Bu Yıl beni çok aktif göremeyecek olsanızda[önemli bir sınava çalışıyor olacağım] Bunlar



youtube.com/tvoyunelestirmeni
Hayatta övündüğünüz şeyler
Örnekler: Liseden sağ salim mezun oldum, 3 çocuğum var vs.

17 Temmuz 2014 Perşembe

Kablosuz ağınızı ideal hale getirin!

Bağlantınız kötüyse suçu hemen PC'ye veya modeme yüklemeyin! İşte sorunu arayacağınız yerler...

wi-fi, wlan, sorun

Çok az şey ev ağınızın kesilip durmasından daha rahatsız edicidir – suçu hemen modeme yüklemeyin. Makalemizde bu tip sorunlara nasıl çözüm getirebileceğinizi sistematik bir şekilde anlatıyoruz.

Yavaş indirme, sürekli kesilen bağlantı ya da belirli bölgelerde internete erişememe – iş ev ağına geldiğinde birçok şey yolunda gitmeyebilir. Sorunlar çok farklı sebeplerden kaynaklanıyor olabilir. Yapılandırma ve hatta bilgisayarın ya da modemin pozisyonu. Daha da önemlisi modemde dâhili bir problem olabilir. Mesela internet sağlayıcınızın bağlantısı kesilmiş olabilir ya da veri indirdiğiniz web sitesinden kaynaklanan bir sorunla karşılaşmış olabilirsiniz. Bu problemlerin her birinin çözüm yolu farklı. Zincir bilgisayardan ya da akıllı telefondan ziyaret edilen web sitesine kadar uzanıyor. Çözüm ararken modemin web ara yüzünü, Windows komutlarını ve tavsiye edeceğimiz araçları kullanmanız gerekecek. Yeni açığa çıkan modem tabanlı güvenlik açıklarını ele alacak olursak, en güncel yazılımı kullanmak bir zorunluluk. Netmaster modemlerde >>Temel " Güncelleme<< seçeneği ile güncellemeleri manuel olarak yükleyebilirsiniz. Bazı cihazlarda güncelleme sonrası modem çalışmayabiliyor.
Böyle bir durumda modemi sıfırlamanız ve kurulum sihirbazını başlatmanız gerekmekte. Bunun dışında WLAN adaptörünüzün sürücüsünü de daima güncel tutmanız şart. Üretici ve modelinizi öğrenmek için [Win] + [Pause] kombinasyonunu, >>Aygıt Yöneticisi << ve >>Ağ bağdaştırıcısı << seçeneklerini kullanın.
(CHİP ONLİNE DAN ALINTIDIR)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder