Kısa açıklama
Sınavlarla boğuşan ve bu sene önemli bir sınava girecek olan Oyun Eleştirmeni bir arkadaşınız./OYUNELESTİRMENİ.BLOGSPOT.COM
Tanıtım
Merhaba Ben Cem Mustafa Selçuk !
Anlayacağınız Oyunları eleştirmeyi oynamayı seven bir arkadaşınızım.

Bu Yıl beni çok aktif göremeyecek olsanızda[önemli bir sınava çalışıyor olacağım] Bunlar



youtube.com/tvoyunelestirmeni
Hayatta övündüğünüz şeyler
Örnekler: Liseden sağ salim mezun oldum, 3 çocuğum var vs.

9 Temmuz 2014 Çarşamba

BBM BETA SÜRÜMÜYLE WINDOWS PHONE'DA

blackberry-messenger-280813
Geçtiğimiz şubat ayında BlackBerry Messenger’ı (BBM) Windows Phone’a getirme sözü veren BlackBerry, nihayet sözünü yerine getirdi. Ancak tüm Windows Phone kullanıcılarının bu servisten hemen faydalanması mümkün olmayacak.
Popüler mesajlaşma servisini geçtiğimiz yıl kendi telefonlarının dışına çıkararak iOS ve Android’e taşıyan BlackBerry, Lumia serisi Windows Phone cihazlarına da BBM’i getireceğini duyurmuş, ancak kesin bir tarih vermemiş ve mayıs ile temmuz arasında geniş bir zaman dilimini işaret etmişti.
Şirket uygulamanın beta sürümünü Windows Phone Mağaza’da yayınlayarak verdiği sözü tutmuş oldu. Şu anda uygulamayı indirmek için BlackBerry tarafından bir davet almak gerekse de, uygulamanın kısa süre içinde tüm Windows Phone kullanıcılarına açılması bekleniyor. Halihazırda 80 milyon kullanıcısı olan servis, BlackBerry’nin önemli varlıkları arasında yer alıyor. Şirketin BBM’in aktif kullanıcı sayısını artırmasına Windows Phone platformunun yapacağı katkıyı görmek içinse uygulamanın herkese açık hâle gelmesini beklemek gerekiyor.
Kaynak: Teknoblog

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder