Kısa açıklama
Sınavlarla boğuşan ve bu sene önemli bir sınava girecek olan Oyun Eleştirmeni bir arkadaşınız./OYUNELESTİRMENİ.BLOGSPOT.COM
Tanıtım
Merhaba Ben Cem Mustafa Selçuk !
Anlayacağınız Oyunları eleştirmeyi oynamayı seven bir arkadaşınızım.

Bu Yıl beni çok aktif göremeyecek olsanızda[önemli bir sınava çalışıyor olacağım] Bunlar



youtube.com/tvoyunelestirmeni
Hayatta övündüğünüz şeyler
Örnekler: Liseden sağ salim mezun oldum, 3 çocuğum var vs.

16 Temmuz 2014 Çarşamba

Apple’ın Yeni iPad Tableti Hakkında Ne Haberler Var?

ipad pro Appleın Yeni iPad Tableti Hakkında Ne Haberler Var?

Son zamanlarda sıklıkla yeni iPhone hakkında haberler duyuyoruz. Yeni iPad tablet hakkında arka planda kalan söylentiler var.

iPhone 6 hakkında o kadar çok söylenti çıktı ki, Apple’ın sadece bu ürün üzerinde çalıştığını düşünebilirsiniz. Ama yeni söylentilere göre Apple’ın çalışmalarının merkeziniiPhone 6 oluşturmuyor. Cupertino merkezli teknoloji devi iPhone 6 ile ilgilendiği kadar yeni12.9-inçlik tableti üzerinde de çalışıyor.
Yeni tabletin ismi hakkında henüz bir karar yok. Ama söylentiler tabletin isminin iPad Proolacağını işaret ediyor. iOS platformu için son zamanlarda çıkan söylentileri düşünürsek, Apple yeni yıla bomba gibi girmeye hazırlanıyor olabilir.
Pages ve Keynote gibi uygulamalar App Store üzerinden ücretsiz olarak sunulmaya başlandı. Ayrıca iOS 8 mobil işletim sisteminin performansı şu an için olumlu yorumlar topluyor. Geçtiğimiz yıl iPad Mini ile yeni bir başlangıç yapılmış, Retina teknolojisi tanıtılmıştı. Bu yıl TouchID özelliğinin tüm iOS cihazlarında bulunacağını düşünüyoruz.
iPad Pro olarak adlandırılan tablet hakkında henüz detaylı açıklamalar yok. İlerleyen süreçte yeni sızıntılar gelecektir.
Alıntıdır: http://www.technopat.net/2014/07/16/applein-yeni-ipad-tableti-hakkinda-ne-haberler-var/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder