Kısa açıklama
Sınavlarla boğuşan ve bu sene önemli bir sınava girecek olan Oyun Eleştirmeni bir arkadaşınız./OYUNELESTİRMENİ.BLOGSPOT.COM
Tanıtım
Merhaba Ben Cem Mustafa Selçuk !
Anlayacağınız Oyunları eleştirmeyi oynamayı seven bir arkadaşınızım.

Bu Yıl beni çok aktif göremeyecek olsanızda[önemli bir sınava çalışıyor olacağım] Bunlar



youtube.com/tvoyunelestirmeni
Hayatta övündüğünüz şeyler
Örnekler: Liseden sağ salim mezun oldum, 3 çocuğum var vs.

18 Haziran 2014 Çarşamba

GÜZEL BİR SİTE BULDUM SİZİN İÇİN...

http://esyakutuphanesi.com/

Nedir bu Eşya Kütüphanesi?

Eşya Kütüphanesi ödünç alıp vermeyi kolaylaştıran bir paylaşım platformu ve bu platformda oluşmaya başlamış bir topluluk. Hani eskiden mahallede birinin bisikleti olunca, tüm çocuklar beraber kullanırdık ya, işte o günlerin keyfini yeniden hayatımıza sokmak için bir aracı. Bu sefer kapı kapı dolaşmak yerine bisikletin, ya da ihtiyacın olan herhangi bir eşyanın çevrende en yakın kimde olduğunu online bir platform aracılığıyla buluyorsun ve ödünç istiyorsun. Aynı şekilde evinde, ofisinde bir köşede duran eşyaları listeleyerek ihtiyacı olanın seni bulmasını sağlıyorsun. Bu kadar basit!
Picture1

Nasıl katılabilirim?

Güven ortamının toplulukla beraber gelişmesi ve ilk kez kullananların birbirinden çekinmemesi için şu anda platformumuz davetlilere özel.Bizden davetiye almak için yapman gereken bu formu doldurmak.

Neler paylaşabilirim?

Alet edevat, kitap, film, gece elbisesi, takım elbise, müzik aletleri, spor eşyaları ve kamp malzemeleri her daim sitemizde aranılan eşyalar. Sen de paylaşmak istediğin eşyalarını görünür kılmak ve ihtiyacı olanın seni kolayca bulmasını sağlamak istersen, “Eşya Paylaş“a tıklayarak eşyalarını listeleyebilirsin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder