Kısa açıklama
Sınavlarla boğuşan ve bu sene önemli bir sınava girecek olan Oyun Eleştirmeni bir arkadaşınız./OYUNELESTİRMENİ.BLOGSPOT.COM
Tanıtım
Merhaba Ben Cem Mustafa Selçuk !
Anlayacağınız Oyunları eleştirmeyi oynamayı seven bir arkadaşınızım.

Bu Yıl beni çok aktif göremeyecek olsanızda[önemli bir sınava çalışıyor olacağım] Bunlar



youtube.com/tvoyunelestirmeni
Hayatta övündüğünüz şeyler
Örnekler: Liseden sağ salim mezun oldum, 3 çocuğum var vs.

28 Aralık 2013 Cumartesi

Bugün size iPhone'lardaki bildirim merkezinden bahsedeceğim. Kaynak: Önerdiğim bir site iphoneturkey.com

Özellikle iPhone kullanıcılarının cihazları ile ilgili en çok kullandığı özelliklerin başında Bildirim (Push Notification) özelliği geliyor. Bildirim özelliği hayatımıza girmeden önce sadece SMS mesajı alıyorduk. Fakat Apple’ın uygulama geliştiricilere Bildirim özelliğini ücretsiz sunmasıyla artık gün içinde daha fazla mesaj, bildirim, uyarı, vs. alır olduk. Dolayısıyla bildirimleri tamamen kapatmadan gereksiz bildirimleri eleyerek, önemli olanları ön plana çıkarmak cihazımızı verimli kullanmak açısından önemli.


Uygulama Bazında Bildirimleri Ayarlama

Ayarlar -> Bildirim Merkezi menüsündeyken ekranı aşağıya doğru çektiğimizde aşağıdaki ekran görüntüsünde olduğu gibi cihazımızdaki tüm uygulamaların listesini görüyoruz. Bu ekrandaki her bir uygulamanın üzerine tıklayarak, sadece o uygulamaya özel bildirim ayarı yapabiliyoruz.

Uyarılar

Diyelim ki bu uygulamalardan bir tanesinden gelen bildirimler bizim için çok önemli, yani bildirim geldiğinde hiç gözümüzden kaçmasın istiyoruz. Bu durumda tüm uygulamalar için standart ayar olan “Başlıklar” kullanmak yerine, o uygulama için aşağıdaki ekran görüntüsünde olduğu gibi “Uyarılar” kullanıyoruz.
www.iphoneturkey.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder